Ko sem se preselila na obalo, sem si želela le eno stvar in to je, da se ne naveličam morja. Vsako leto sem se vedno veselila, da grem na morje, sedaj pa dejansko živim na morju. Prvo leto je bilo res super. Na plaži sem bila res zelo pogosto in to je bilo zame super. Nikoli nisem bila toliko na plaži kot prvo leto, ko sem se preselila. Potem pa me je začelo skrbeti, da se bom tega sigurno enkrat naveličala.

Potem pa sem začela malo razmišljati, kaj bi lahko naredila, da se to ne zgodi. Vedno sem šla na plažo s prijateljico in z njo res nikoli ni bil dolgčas. Ali smo igrali kakšne igre, šli na sup ali pa se samo pogovarjali. Bilo je res super. Nikoli dolgčas in čas je kar bežal. Lepo je bilo. Vem, da bom še naprej hodila na plažo z njo ampak spet me skrbi, da se bom tega malo naveličala.

Izpit za čoln lepo popestri poletne dni

Potem pa sem začela malo brskati po spletu in našla nekaj zanimivega. Izpit za čoln. To se mi je zdelo fascinantno. To pomeni, da bom svobodna, lahko bom šla kamorkoli bom želela. Lahko bom bila na sredini morja in se metala v vodo, nihče me ne bo motil, ne bo nobene gneče, nič. To se mi je zdelo super in sem res začela razmišljati, da naredim izpit za čoln. Ko bi imela izpit za čoln bi lahko ali najela nek čoln ali pa nekaj malo kasneje kupila. Nekaj bi si že zmislila ampak najprej potrebujem izpit za čoln. Res sem se prijavila in ga uspešno opravila. Bila sem zelo vesela in sedaj komaj čakam poletje in nove ideje in priložnosti. Povabila bi seveda tudi prijateljico in skupaj nam res ne bi bil dolgčas. Komaj čaka, da se to zgodi in da vidim, če mi bo všeč.