Kar nekajkrat smo se s našo družinsko firmo udeleževali raznih sejmov, kjer je bilo mogoče nekoliko prikazati svojo firmo oziroma podjetje. To pa nam je od začetka zelo pomagalo, da smo lahko dobili nekoliko večjo pozornost in poznanstvo, kar pa je naše podjetje popeljalo na nekoliko višji nivo. Teh sejmov pa se nismo nikoli nehali udeleževati, saj smo vedeli, da nam bodo lahko le koristili.

No tako pa smo tam tudi marsikaj prodajali, v povezavi z našim podjetjem. Ker pa smo kar nekajkrat videli, da ljudje čedalje več plačujejo s plačilnimi karticami, saj živimo v 21. stoletju, ter se gotovina že nekoliko poslavlja, pa smo vedeli, da bomo morali tudi tukaj omogočiti ljudem, da bi lahko kaj kupili s kartico.

No tako pa smo se odločili, da bo potrebno najeti pos terminal, da bi lahko prodali nekoliko več reči. Tako pa smo začeli iskati razna podjetja, ki bi nudila pos terminale, nakar pa smo naleteli na Softpos. Softpos pa nas je s svojimi ponudbami kar prepričal, saj nam je bilo vse glede njihovih pos terminalov zelo všeč. Tako so bili ugodni, ter so omogočali, da pos terminal deluje z večino bankami, torej z večino različnih plačilnih kartic. To pa nam je bilo tudi zelo pomembno, saj smo želeli vsem omogočiti, da plačajo s svojo kartico, tudi če so tujci in imajo plačilno kartico tujih bank.

Softpos nam je omogočil nuditi plačilo s karticami

Tako pa nas je tukaj Softpos zelo navdušil s svojimi ponudbami, tako da smo se brez večjih premislekov odločili za to izbiro. Nato pa nam je pos terminal na sejmih naredil kar konkretno razliko. Čedalje več ljudi je nato kupovalo stvari pri nas, saj so sedaj, ko smo nudili plačilo s karticami, lahko opravili nakup, saj vsi niso imeli pri sebi gotovine. No tako pa se je to izkazalo za zelo pametno idejo in smo veseli, da smo naleteli na Softpos.