Nekateri bi rekla, da se jagode v čokoladi jedo samo v paru, no jaz sem tipični primer, ki tega ne upoštevam, ker si jagode v čokoladi rada naredim samo zase. To me spravi v dobro voljo in prav paše mi včasih, da si to naredim.

Tudi tokrat sem imela naporen teden in komaj sem čakala, da se zaključi, toliko dela kot je bilo, non stop sem morala reševati probleme, ki so jih povzročili drugi zaradi nepazljivosti in v petek sem bila že čisto zmatrana, še predenj pa sem šla domov, sem se morala ustaviti v trgovini, ker doma nisem imela popolnoma nič hrane in sem si mogla kupit malo zaloge. Ker pojem veliko sadja in zelenjave, sem prvo šla na ta dva oddelka in videla jagode, že sem vedela, da si bom doma naredila jagode v čokoladi, ker sem jih oboževala, za to nikoli nisem bila preutrujena, je pa res, da jih narediš hitro.

Komaj sem čakala, da pridem domov in si jagode v čokoladi naredim čimprej. Na koncu sem obsedela z jagodami v čokoladi pred televizijo in si nisem naredila čisto nič drugega, to mi je bilo dovolj. Ti večeri so najbolj všeč, ko lahko sama v miru gledam televizijo, takrat upam, da mi ne zazvoni telefon, ker bi mi to pokvarilo večer, ko pa jem jagode v čokoladi pa se itak ne bi niti javila, ker se ne bi pustila motiti.

Tako pogosto jaz preživim večere čisto sama, a mi paše, ker imam čez dan toliko ljudi okoli sebe, da zvečer obožujem samoto, nekateri bi bili nesrečni, jaz pa komaj čakam ta čas, ko sem lahko sama z seboj.

No nisem ravno sama, velikokrat mi večer polepšajo jagode v čokoladi, to je res in niti malo nimam slabe vesti, da zvečer jem jagode v čokoladi, ker vem, da imam tako lep večer, to pa ne bi izpustila.