Valentinovo je dan, ko se imajo vsi radi. Pri nama z možem imava dogovor, da si ta dan ne kupujeva daril. Tako nama ta dan ne predstavlja stresa, si pa vzameva čas eden za drugega. Letos je to bila nepozna večerja. Po službi, ko sva prišla oba domov, se je mož odločil, da pa bi lahko šla na večerjo. Nisem se pritoževala, kajti to je pomenilo, da bo kuhinja ostala čista. 

Odšla sva v restavracijo, ki se je pred kratkim odprla in oba sva bila presenečena nad samim ambientom. Že ko sva vstopila v restavracijo, je bilo čutiti domačnost, kar pa je nama nekaj najlepšega. Zaposleni so bili izredno prijazni. Tako sva se razkomotila in pregledala celotni jedilnik. Videla sva, da je ponudba jedi res široka in tako sva se odločila, da bova jedla nekaj, kaj še nikoli nisva. 

Seveda naju je bilo strah, da nama jedi ne bodo všeč, pa sva se vseeno odločila za neznane jedi. Ko sva dobila na mizo prvo hrano, sva bila šokirana, kako je bila lepo pripravljena in okusna. Tako je sledilo tudi naprej. Vsa njihova hrana je bila res dobra, tako da sva na koncu odšla domov prijetno presenečena. 

Valentinovo in posebna večerja

Sedaj točno veva, kam bova šla jest, če si bova zaželela dobre in okusne hrane. Presenečena sva bila, da še nisva od koga slišala, kako dobro hrano strežejo. Mogoče je bila hrana dobra samo nama in imava specifični okus. To je bil najin posebni dan. Takšnih dnevov se še veselim in srečna sem, ker je ta restavracija v našem kraju. Živiva tako blizu, da se lahko do nje tudi sprehodiva in avto pustiva doma.