V najemniških stanovanjih hladilniki niso vedno najboljši. In točno to se mi je zgodilo, ko sem se preselila v novo stanovanje. Ko sem se preselila, je vse delovalo, kakor da deluje dobro, vendar žal ni bilo tako. Vse je sicer delalo solidno, ampak je bilo zelo obrabljeno, poleg tega pa hladilnik ni dobro hladil. Ko sem to povedala lastnici, se ni kaj preveč zganila in je trdila, da hladilnik zagotovo deluje dobro.

Ni mi preostalo drugega, kakor da vsak mesec povprašam, kaj lahko naredim, da bo hladilnik dovolj hladil. Po nekaj mesecih sem jo vendarle prepričala, da pride preverit, če je hladilnih res dobre ali ne. Ko je prišla, je preverila, kako hladna he hrana in takoj ugotovila, da nekaj ni v redu. Obljubila mi je, da bo čim prej uredila težavo. 

Kakovosten hladilnik za varno shranjevanje hrane

Vseeno sem morala počakati kakšen mesec, da sem dobila nov hladilnik, ampak sem ga vsaj dobila. Starega so odpeljali in tja postavili novega, ki je bil mnogo lepši. Če ne bi bil, bi bilo že čudno, saj je bil čisto nov. Čakalo me je čiščenje in dezifenciranje in potem pa zlaganje hrane v novi hladilnik. Celo popoldne sem se ukvarjala samo s tem, ker je bil nov hladilnih večji od prejšnjega. Sicer je to mnogo boljše kakor prej, ampak je bilo tudi čiščenje posledično daljše. 

Ko sem po eni uri čiščenja bila končno prepričana, da sem se počistila vse, sem lahko končno v hladilnik zložila hrano. Tako urejen hladilnih še nikoli nisem imela, mi je ta ta zagotovo dal visoko motivacijo za to. Ko sem vse pripravila, je bil ravno čas za večerjo, ki sem jo kljub polnemu hladilniku raje naročila, saj sem bila že čisto preveč utrujena.